930 x122 grota rece

furt lemne

”Ușurat” de 1.000 de lei după ce a furat lemne cu autoutilitara

În cursul zilei de ieri, 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au acționat pentru respectarea regimului silvic, ocazie cu care au depistat un bărbat de 30 de ani, din Nucșoara, care transporta material lemnos pe DJ 731, pe raza localității de domiciliu, cu o autoutilitară, fără a deține documente care să ateste proveniența legală.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

În urma verificării de către un specialist silvic a cantității transportate cu ansamblul rutier, s-a constatat că acesta avea încărcată cantitatea de 1,5 metri cubi lemn foc, de esență fag.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90