930X122 MAIA

furt lemne

12 bărbați au fost prinși la furt de lemne în Argeș

12 bărbați au fost prinși la furt de lemne în Argeș.

Citiți și: Argeș. Furtul de lemne ustură la buzunare! Amenzi de aproape 1 miliard lei vechi

În cursul zilei de ieri, 15 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

Potrivit IPJ Argeș, în urma activităților, polițiștii au depistat 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 61 de ani, din localitățile Bughea de Sus și Bughea de Jos, care transportau material lemnos cu atelaje, fără a putea justifica proveniența legală sau a deține documente de proveniență și însoțire a materialului lemnos.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 6 metri cubi, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Câmpulung.

De asemenea, autoritățile au transmis că astfel de activități vor continua.

(Foto descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3