EcoMoto 930×122

vegetaţie uscată

    ARGEȘ: PESTE 53.000 DE METRI PĂTRAȚI DE VEGETAȚIE S-AU FĂCUT SCRUM

    Pe parcursul zilei de ieri, echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru stingerea a trei incendii ale căror flăcări au cuprins aproximativ 53.500 mp de vegetație uscată și mărăciniș, fiind vorba și de o livadă unde au fost afectați circa 600 de pruni.

    Citiți și: Cum se pun oamenii singuri în pericol. Riscă amenzi usturătoare pentru acest lucru

    „Forțele de intervenție s-au deplasat pentru limitarea propagării și stingerea incendiilor în orașul Topoloveni și localitățile Rociu și Săpata”, precizează ISU Argeș.

    32 de intervenții SMURD

    Citiți și: (VIDEO) FOC PE A1

    De asemenea, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 32 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în patru situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

    Două animale au fost salvate

    Tot ieri, pompierii au intervenit cu un echipaj și o autospecială de intervenție în localitatea Davidești, pentru salvarea unui cal căzut într-un canal tehnologic adânc de 3 m.

    Un alt animal (câine) a fost salvat dintr-o fântână din municipiul Curtea de Argeș, strada 1 Decembrie 1918.

    „La locul intervenției s-a deplasat un echipaj cu o autospecială, unde un pompier a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 2 m, pe o scară, și a adus în siguranță cățelul la suprafață”, precizează ISU Argeș.

    (Foto: descriptiv)

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90