930×122 CUMPANA 5

acțiune trafic

Argeș. Șoferii au rămas „muți”! Ce au primit din partea polițiștilor!

În aceste momente, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş desfășoară o amplă acțiune rutieră.

Citiți și: Inconștiență la cote maxime! Cum s-au dat în spectacol doi puști de 17 ani, în trafic

Scopul acțiunii este prevenirea neatenției la volan (cum ar fi utilizarea telefonului sau alte preocupări de natură a distrage atenția de la condus), acestea fiind principalele cauze ale producerii accidentelor din țara noastră.

Agenții rutieri se află în acest moment pe raza Municipiului Câmpulung, pe DN 73, la intrarea dinspre municipiul Pitești.

Citiți și: Polițiștii au „prins” o blondă căreia îi place viteza, pe A1!

Șoferii trași pe dreapta au primit din partea polițiștilor o cască telefonică. Prin aceste gesturi, agenții îi îndemnă pe conducătorii auto să nu mai folosească telefonul în timp ce conduc.

 

Acțiunea este organizată în cadrul Proiectului de Educație Rutieră ”Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”, desfășurată la nivel național și care are drept scop creșterea gradului de siguranță rutieră prin informarea și responsabilizarea oamenilor, indiferent de categoria de participanți la trafic din care fac parte, așa încât un număr cât mai mare din populația României să conștientizeze pericolele din trafic la care se expune dacă încalcă regulile de circulație.

Știre în curs de actualizare

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3