New Profesional Consult 930 x 122

acțiune trafic

Ieșirea din Pitești spre cel mai periculos drum, „blocată”!

Update: Poliția Argeș transmite:

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

În cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune complexă, pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, dar și pentru verificarea transportului rutier de marfă și pasageri, de prevenire conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv, precum și a migrației ilegale.

La acțiune au luat parte, alături de _polițiștii rutieri, și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș și Registrul Auto Român – filiala Argeș.

Citiți și: Polițiștii au „prins” o blondă căreia îi place viteza, pe A1!

În privința abaterilor constatate în cadrul acțiunii, desfășurate în intervalul 10:00 – 12:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, alături de specialiștii I.S.C.T.R. și R.A.R. Argeș, au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.200 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, un permis de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Știrea inițială: Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș continuă acțiunile pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

 

Scopul agenților care desfășoară aceste acțiuni este de a-i determina pe conducătorii auto să conștientizeze că viața are prioritate, iar nerespectarea normelor rutiere poate duce la evenimente grave.

Șoferii care tranzitează la această oră DN 7 – Valea Ursului, sunt trași pe dreapta pentru verificări.

La acțiune sunt prezenți și mascați, împreună cu câini de urmă, polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Argeș, dar și reprezentanți ai A.R.R. (Autoritatea Rutieră Română).

Știre în curs de actualizare

NOR CURIER 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • dorel spune:

    ar putea sa verifice si starea carosabilului, a marcajelor…nu numai soferi sunt de vina pentru nr mare de accidente, o mare parte de vina o au si drumurile, nemarcate, asfalt prost (in general ce se asfalteaza in arges „increteste” foarte repede, masinile cu abs franeaza greu …) etc etc

  • Daniel spune:

    Iar nu are statul bani??
    In nici o țară nu te oprește poliția aiurea, fara motiv…
    Te oprește doar daca ai produs vreo contravenție sau infracțiune.

  • sorin spune:

    Au inceput sa tot scoata ARR sa verifice masinile. dar sa repare drumurile nu.Din cauza lor se strica suspensiile si te trezesti ca ramai si fara talon..RUSINE

  • Gigelus spune:

    Din ce motiv se strica mașinile domnilor de la RAR ?de câte ori au fost amendați administratorii DN pentru starea foarte bună a drumurilor?japca pe fata ,sa fie rusinica tuturor.

  • Banuta spune:

    O fumigena fără fum ,si cu mare alai . Scopul doar unul ,COLECTARE AMENZI..

  • Daniel Chițoiu spune:

    Rămâi mut că în județul în care industria constructoare de autovehicule pune pâine pe masă la un sfert din populație, poliția se plimbă cu bmw. Ceaușescu se plimbă cu ARO. Acum, avionul cu președintele face escală să își ia soția de acasă pentru că partidul nu a făcut o autostradă. Pentru toți cei care lucrați la Dacia, cablaje, etc. așa se vede grija politicianului față de alegător.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3