Donaris 930 x 122

acțiune trafic

Oamenii trec strada pe unde știu ei, însă au avut surprize!

La această oră, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş desfășoară o amplă acțiune pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Inconștiență la cote maxime! Cum s-au dat în spectacol doi puști de 17 ani, în trafic

Scopul acțiunii este prevenirea și combaterea abaterilor referitoare la traversarea drumului de către pietoni.

În aceste momente, agenții se află pe Bulevardul Republicii, în zona stației de transport în comun de lângă Teatrul Alexandru Davila.

Citiți și: Polițiștii au „prins” o blondă căreia îi place viteza, pe A1!

Chiar și cu polițiștii de față, mai mulți pietoni au traversat strada tot neregulamentar.

 

Știre în curs de actualizare

gic.ro

Comentarii

3 comentarii

  • Ionuț spune:

    Așa-i românul, taie colțul,face o potecă,trece strada pe unde i se pare lui că este mai bine, totul cu complicitatea autorităților care sunt permisive. Ia să primească o amendă de 100 de euro,azi mâine altă să vezi cum se educă. Nici neamțul,olandezul sau norvegianul nu au fost poate la început educați,dar acolo unde legea se aplică consecvent se văd rezultate !

  • meh spune:

    Sunt oprite bovinele si li se da un simplu avertisment. De ce nu puneti niste panouri intre cele doua treceri si/sau niste arbusti ornamentali in jardiniere inalte care ar opri oamenii din a mai trece ilegal strada? E mai simplu sa va dati in spectacol.

  • Cosmin spune:

    Cand mergeri in vizita prin strainatate mai uitati-va si cum procedeaza strainii ….pt ca cele mai multe accidente sunt pe trecere si Romania are nr1 la victime , dar dupa cum se vede comunismul este la el acasa in Pitesti , 2022 , spectacol organizat de circarii de la rutiera langa circarii de la primarie si toate astea pt satisfactia circarilor de pe internet .:)))

570 X 90 POSADA 3