930X122 MAIA

acțiune trafic

Forțe impresionante de Poliție, acum, la ieșirea din Pitești!

Update, ora 15.22, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Breaking: Este „nebunie” pe Autostrada A1, Pitești – București

„În cursul zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune având ca principal obiectiv să aducă în atenția participanților la trafic faptul că respectarea regulilor de circulație are ca efect combaterea cauzelor în care au loc accidentele de circulație.

De asemenea, acțiunea a avut și o componentă de verificare, a cărei complexitate este subliniată de structurile participante, la activitate participând și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, precum și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș.

Citiți și: „Operațiunea” Autostrada! Surprizele pregătite de polițiști!

În privința abaterilor constatate pe drumurile din județul Argeș, în ultimele 24 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.”

Știrea inițială, ora 10.36

În această dimineață, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş desfășoară o amplă acțiune în trafic.

Scopul acesteia este prevenirea și combaterea abaterilor de la normele de circulație pe drumurile publice, precum și al transportului ilicit de marfă sau persoane.

 

Agenții se află în aceste momente pe DN 7, zona Hanului Valea Ursului.

 

Șoferii care tranzitează acest rută sunt opriți pe dreapta pentru verificări.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90