NOR CURIER 930X122

acțiune trafic

Inconștiență la cote maxime! Cum s-au dat în spectacol doi puști de 17 ani, în trafic

Inconștiență la cote maxime! Cum s-au dat în spectacol doi puști de 17 ani, în trafic.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Acțiune de amploare a polițiștilor rutier și inspectorilor RAR pe raza municipiului Pitești.

În seara zilei de 15 iunie a.c., în intervalul orar 18:00-22:00, polițiștii Biroului Rutier Pitești, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român Argeș, au desfășurat o acțiune în trafic pentru verificarea stării tehnice a autoturismelor și motocicletelor.

Citiți și: „Operațiunea” Autostrada! Surprizele pregătite de polițiști!

 

Majoritatea autovehiculelor oprite au avut nereguli, fiind controlate 15 autovehicule, transmite IPJ Argeș.

Ca urmare a neregulilor constatate în cele 4 ore ale acțiunii, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.060 de lei, fiind reținute 5 certificate de înmatriculare.

Neregulile specifice stării tehnice au fost următoarele:

– modificări ale sistemului de evacuare: 4;

– defecțiuni tehnice: 4;

– anvelope neconforme:2;

– folii neomologate:2;

– anvelope neconforme: 2.

 

De asemenea, în timpul acțiunii, doi adolescenți de 17 ani au fost prinși conducând câte un motocilcu mergând pe o singură roată.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 15 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat doi tineri de 17 ani, fiecare, ambii din Pitești, care conduceau câte un motociclu, pe raza municipiului Pitești, având un comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice, prin aceea că, în timpul deplasării, au avut contact cu partea carosabilă cu o singură roată.

Ca urmare a abaterii constatate, cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90