Donaris 930 x 122

barbat trimis în judecată

Argeș: Un administrator a furat timp de mai multe luni din banii de întreținere

Un argeșean în vârstă de 64 de ani este trimis în judecată după ce timp de mai multe luni a furat din banii de întreținere, profitând de faptul că este administrator al unei asociații de proprietari. S-a întâmplat în orașul Costești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Bărbatul este acuzat de delapidare în formă continuată.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Fraudă în Argeș. Tânăr de 23 de ani ,,s-a servit” cu mii de €!

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat șub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată.

Din cercetări, s-a stabilit că în intervalul februarie- iunie 2019, un bărbat de 64 de ani, din Ungheni, având calitatea de administrator al unei asociații de proprietari din Costești, şi-ar fi însuşit fără drept diverse sume de bani din cheltuielile de întreţinere încasate de la locatari, cu ocazia administrării bunurilor aparţinând acesteia, cauzând asociatiei un prejudiciu în valoare de 15.040 de lei.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ sursă: costesti-ag.ro

Kaia 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marinescu Mariana spune:

    Asa este peste tot pentru ca legea le permite!! Cei de la primărie nu intervin daca se fac sesizări!! Ei tin cu ei!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90