930×122 CAPRA 5

delapidare

Argeșean de 70 de ani, trimis în judecată după ce a furat bani dintr-o biserică

În ziua de 18 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, au finalizat cercetările, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, într-un dosar penal privind sâvârșirea infracțiunii de delapidare, conform art. 295 din Codul Penal.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Conform IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011-2014, un bărbat de 70 de ani, din Câmpulung, având atribuții de casier și contabil în cadrul unei instituții de cult de pe raza municipiului Câmpulung, și-ar fi însușit suma de peste 475.000 de lei, prin neînregistrarea sau înregistrarea în registrul de casă a unor sume diminuate.

În cauză au fost instituite, prin autorizarea instanței, măsuri asiguratorii, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, constând în sechestru asigurator instituit pe bunuri imobile, mobile și sume de bani aparținând persoanei în cauză, valoarea totală a acestora fiind de peste 500.000 de lei.

Citiți și: Fraudă în Argeș. Tânăr de 23 de ani ,,s-a servit” cu mii de €!

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv: Știrile PRO TV

 

Eurial 555 x222

Comentarii

Un comentariu

  • Satan spune:

    Ciudat ca biserica are atatia bani si totusi vor sa il acuze de furt, ce animale domne, dar pe Dani cand il legati? Ca de cand il astept la mine!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90