930×122 CAPRA 5

delapidare

Pitești: Femeie curier, trimisă în judecată după ce a furat din banii încasați

O femeie curier din Pitești a fost trimisă în judecată pentru delapidare, după ce a furat banii încasați pe coletele distribuite clienților.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Este vorba despre o sumă de 7.843,11 lei, care a fost recuperată ulterior.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Fraudă în Argeș. Tânăr de 23 de ani ,,s-a servit” cu mii de €!

„În ziua de 07 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș – Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri, au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a reținut că o femeie de 31 de ani, din Pitești, având calitatea de curier cu atribuții de gestiune la o societate comercială, și-ar fi însușit în interes personal suma de 7.843,11 lei, reprezentând sumele încasate de la clienți în urma activității de curierat pe care o desfășura.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90