930 x122 grota rece

delapidare

Pitești: A furat bani din casierie şi i-a dat clientului să joace la “păcănele”

Un tânăr argeșean este trimis în judecată după ce a furat în repetate rânduri bani din casierie, angajat fiind la o sală de jocuri de noroc din Pitești, și i-a dat clientului să joace la “păcănele”.

Citiți și: Administratorul unui bloc din Pitești, în arest! Le-a furat banii oamenilor

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de delapidare și complicitate la delapidare.

Citiți și: Mascații au descins la o Primărie din Argeș!

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 17 iulie 2021, un bărbat de 24 de ani, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cadrul unei săli de jocuri de noroc din Pitești, și-ar fi însușit, în repetate rânduri, sume de bani din gestiune, în valoare totală de aproximativ 21.000 de lei, pe care le-a înmânat unui bărbat de 34 de ani, pentru a le investi în jocuri de noroc, în vederea obținerii unor câștiguri în folosul său.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv: Antena 3

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90