NOR CURIER 930X122

cod

furtuna2

ARGEŞUL, SUB COD GALBEN DE FURTUNĂ!

Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp o atenţionare de cod galben de furtună pentru Argeş şi alte trei judeţe din Muntenia. Este vorba de Teleorman, Dâmboviţa şi Prahova, județe în care, la fel ca şi în Argeş, vor fi averse care vor depăşi 20 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină. Fenomenele respective se vor manifesta până în jurul orei 18:30.

Citiți și: Argeș. Vânt năprasnic! Rafale de până la 100 km/h!

Nu tot judeţul Argeş se află sub cod galben, ci doar anumite zone. Atenţionarea este valabilă pentru zona central-nord-vestică a judeţului (mai ales pe aliniamentul localităţilor Câmpulung Muscel, Curtea de Argeş și Morăreşti).

În aceste zone se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină, averse și intensificări ale vântului, posibil şi cu aspect de vijelie.

Citiți și: Argeș: Alertă de inundații! Este COD GALBEN!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90