930×122 CAPRA 5

armata română

Armata „înarmată” cu Dustere

Dacia a livrat un lot de 74 de vehicule Duster către Ministerul Apărării Naționale.

Citiți și: Piteștenii sunt îngrijorați: Ce a apărut pe străzi dă fiori

„Ceremonia de predare a vehiculelor a avut loc la sediul Brigăzii 122 Logistice „Muntenia” din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, în prezența lui Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naţionale şi a lui Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

Vehiculele livrate sunt destinate misiunilor de Poliție Militară, precum şi participării personalului MAPN la exerciții şi activități de instruire. Este vorba de vehicule 4×4, cu motorizare Blue dCi 115CP, beneficiind de o schemă de culori de tip mozaic, aplicată pe toată suprafața caroseriei, printr-un proces tehnologic desfășurat integral în uzină – o premieră ca procedeu de vopsire industrial.

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

În plus, vehiculele au fost adaptate special pentru a răspunde exigențelor unor misiuni desfășurate în cele mai dificile condiții, cu elemente de protecție şi cu dotări specifice”, precizează Dacia într-un comunicat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90