930 x122 grota rece

dacia duster

Dacia deschide comenzile pentru versiunea de colecție a modelului Duster

Dacia deschide comenzile pentru prima ediție de colecție a modelului Duster.

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

Intitulată „Mat Edition” și prezentată în premieră mondială în luna octombrie, la Salonul Auto de la Paris, aceasta poate fi comandată în România exclusiv online.

Duster Mat Edition se remarcă prin culoarea mată Comet Gray, care conferă modelului un aspect elegant distinctiv.

Citiți și: Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Pentru contrast, jantele din aliaj de 17″, antena și carcasele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în negru lucios, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni.

Duster Mat Edition este complet echipat și dispune, printre altele, de climatizare automată,

Media Nav cu ecran tactil de 8″ compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi- view și card „mâini libere”. Seria limitată este echipată cu propulsorul TCe de 150 CP, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC.

Prezentarea modelului va fi realizată într-un mod inedit, exclusiv online, prin intermediul unor transmisiuni în direct care se vor desfășura în data de 31 ianuarie 2023, la orele 10:00, 15:00 și 19:00 pe pagina de Facebook Dacia Romania și pe canalul de YouTube Dacia România.

Simultan, cele 70 de unități Duster Mat Edition disponibile în România se vor regăsi pentru comandă pe platforma de e-commerce Dacia România (https://vanzari.dacia.ro.).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA