New Profesional Consult 930 x 122

dacia duster

Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

Lansarea Dacia Duster 3 este tot mai aproape, având în vedere că șefii companiei au anunțat anterior că premiera mondială va avea loc până la sfârșitul acestui an.

Până atunci, constructorul de la Mioveni testează a treia generație a SUV-ului pe șoselele din România, conform imaginilor analizate de Profit.ro.

Citiți și: Model inedit de Dacia Duster!

Acum, Dacia Duster 3 a fost surprinsă în timpul testelor, sub camuflaj, pe Transalpina și în orașul Câmpulung Muscel.

Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Mașina este ușor de recunoscut chiar și sub camuflajul puternic, datorită detaliilor specifice care au putut fi admirate pe conceptul Bigster, prezentat încă din 2021.

Designerii Dacia au confirmat între timp că peste 90% din designul conceptului va fi regăsit atât pe noul Duster, cât și pe viitorul SUV de mari dimensiuni, Bigster, care va fi lansat în 2025.

Alături de Duster, în teste au fost fotografiate, de mai mulți utilizatori Facebook, și trei exemplare ale noului Kardian, versiunea sud-americană a lui Sandero Stepway 3, prezentat ca SUV de Renault și care va avea premiera pe 25 octombrie.

Detalii, AICI.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Profit.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3