New Profesional Consult 930 x 122

dacia decapotabila

Duster decapotabil, o idee transformată în realitate după un accident

Au apărut primele informaţii despre un model special de Dacia Duster „Summer” care nu va fi însă disponibil publicului larg, cel puţin nu acum. Asta pentru că oficialii companiei au spus clar că nu ţintesc către decapotabile (sau „cabrio”), fiind orientaţi către maşini comune cu impact larg.

Citiți și: Dacia deschide comenzile pentru versiunea de colecție a modelului Duster

Şi totuşi, există acest Duster Summer, deocamdată un prototip înaintat de firma românească AutoK9. În fapt, este un grup de experţi în autoturisme (ingineri, mecanici, designeri ş.a.m.d.), acelaşi care a realizat şi un model decapotabil de Dacia Logan.

Ideea de la care a plecat totul este aceea de a da o altă înfăţişare unei maşini avariate.

Citiți și: Dacia Duster Extreme, fabricată la Mioveni

„Duster Summer este rezultatul unei noi provocări acceptate de echipa AutoK9, de a da o altă înfățișare unei mașini avariate. Masina iese în evidență nu doar prin modificările aduse caroseriei, ci și prin finisajele interioare, lucrate cu atenție de către echipa AutoK9.

Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, pentru a pune mai bine în valoare formele specifice modelului Duster. Totodată, podeaua cu decorațiuni inspirate din stilul nautic, dar și acoperișul care a fost înlăturat, conferă mașinii un aer de vacanță și transformă orice drum intr-o experienta relaxanta”, spun autorii prototipului.

(Sursa: AutoK9.ro)

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Moraru Ionel spune:

    Avem oameni geniali, dați-le liber gândirii și finanțații și o să vedeți surprize!!!!!!???????……

SMART KIDS 570×90