930×122 CAPRA 5

dacia duster

Dacia Duster, pe mâna unui celebru prezentator britanic

Charlie Ottley, producătorul și prezentatorul britanic al documentarelor „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”, va începe, în curând, un nou proiect, „Wild Danube”, și va avea ca partener în viitoarele sale peripluri o Dacia Duster 4×4.

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

Aceasta îl va însoți într-o nouă aventură, ce va aduce în atenția telespectatorilor frumusețea sălbatică și biodiversitatea Dunării.

„În ultimii zece ani, am folosit vehicule Duster pentru deplasarea echipei noastre, iar ele au apărut în multe dintre episoadele serialului Wild Carpathia. Dacia este o marcă românească emblematică și în această calitate reprezintă asocierea perfectă pentru noi în demersurile de a promova România și de a prezenta publicului larg patrimoniul natural al acestei țări minunate, dar încă prea puțin cunoscută”, spune Charlie Ottley.

Citiți și: Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90