NOR CURIER 930X122

dacia duster

Dacia Duster, pe mâna unui celebru prezentator britanic

Charlie Ottley, producătorul și prezentatorul britanic al documentarelor „Wild Carpathia” și „Flavours of Romania”, va începe, în curând, un nou proiect, „Wild Danube”, și va avea ca partener în viitoarele sale peripluri o Dacia Duster 4×4.

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Aceasta îl va însoți într-o nouă aventură, ce va aduce în atenția telespectatorilor frumusețea sălbatică și biodiversitatea Dunării.

„În ultimii zece ani, am folosit vehicule Duster pentru deplasarea echipei noastre, iar ele au apărut în multe dintre episoadele serialului Wild Carpathia. Dacia este o marcă românească emblematică și în această calitate reprezintă asocierea perfectă pentru noi în demersurile de a promova România și de a prezenta publicului larg patrimoniul natural al acestei țări minunate, dar încă prea puțin cunoscută”, spune Charlie Ottley.

Citiți și: Model inedit de Dacia Duster!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90