Donaris 930 x 122

carpoint edition

Duster de lux! La ce preț ajunge SUV-ul

Duster de lux! Costă 34.000 de euro!

Citiți și: Lovitură pentru Duster. Scor dezamăgitor la testul Euro NCAP, deși prețul a crescut

O firmă de tuning din Germania propune clienților care își doresc o Dacia Duster altfel, care să iasă în evidență pe orice stradă, o versiune modificată mai mult la nivel optic, la un preț de 33.990 euro.

Duster-ul „Carpoint Edition” poate fi comandat înfoliat în galben, roșu, albastru sau negru mat. Mașina are la bază versiunea de top a SUV-ului cu tracțiune integrală și motor pe benzină, Duster TCe 150 4WD, și nu prezintă nicio îmbunătățire de ordin tehnic sau vreo creștere de putere, conform Newsweek.ro.

Citiți și: A apărut Dacia Duster care costă peste 50.000 de euro!

Majoritatea modificărilor sunt de ordin estetic. Țeava de eșapament cu două guri de evacuare, una pe stânga și una pe dreapta, e singura modificare tehnică. Dar nu aduce nicio îmbunătățire pe partea de performanțe.

Practic, pentru circa 10.000 € în plus, Duster „Carpoint Edition” vine cu caroseria înfoliată, suspensie coborâtă, jante pe 20 inch, bull-bar și praguri laterale negru mat, semnalizatoare laterale cu tehnologie LED și o serie de stickere și elemente personalizate.

Carpoint oferă 3 ani garanție pentru Duster-ul modificat și, opțional, prețul de 33.990 euro poate crește cu încă 800 euro, dacă se dorește și montarea unui cârlig de remorcare.

Detalii, AICI

Foto: carpoint-nrw.de

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3