SMART KIDS 930X122

carpoint edition

Duster de lux! La ce preț ajunge SUV-ul

Duster de lux! Costă 34.000 de euro!

Citiți și: Anunțul zilei de la Dacia! Ce se întâmplă este extraordinar

O firmă de tuning din Germania propune clienților care își doresc o Dacia Duster altfel, care să iasă în evidență pe orice stradă, o versiune modificată mai mult la nivel optic, la un preț de 33.990 euro.

Duster-ul „Carpoint Edition” poate fi comandat înfoliat în galben, roșu, albastru sau negru mat. Mașina are la bază versiunea de top a SUV-ului cu tracțiune integrală și motor pe benzină, Duster TCe 150 4WD, și nu prezintă nicio îmbunătățire de ordin tehnic sau vreo creștere de putere, conform Newsweek.ro.

Citiți și: Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Majoritatea modificărilor sunt de ordin estetic. Țeava de eșapament cu două guri de evacuare, una pe stânga și una pe dreapta, e singura modificare tehnică. Dar nu aduce nicio îmbunătățire pe partea de performanțe.

Practic, pentru circa 10.000 € în plus, Duster „Carpoint Edition” vine cu caroseria înfoliată, suspensie coborâtă, jante pe 20 inch, bull-bar și praguri laterale negru mat, semnalizatoare laterale cu tehnologie LED și o serie de stickere și elemente personalizate.

Carpoint oferă 3 ani garanție pentru Duster-ul modificat și, opțional, prețul de 33.990 euro poate crește cu încă 800 euro, dacă se dorește și montarea unui cârlig de remorcare.

Detalii, AICI

Foto: carpoint-nrw.de

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mircea spune:

    Îmi place la nebunie mașina, dar la prețul acesta să vină cu un motor de cel puțin 1.8, turbo benzină ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA