930 pe 122 COSTACHE

dacia duster

Spectaculos! Nemții au transformat Dacia Duster

Prior Design, un tuner german cu o vastă experiență, a regândit conceptul Dacia Duster, unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Citiți și: Model inedit de Dacia Duster!

Conform promotor, tunerul oferă un kit de caroserie care aduce un aspect de mașină de curse pentru Dacia Duster din a doua generație. Costul acestui kit este de 2.999 de euro, plus alți 299 de euro suplimentar pentru spoilerul spate.

Citiți și: Dacia Duster, performanță remarcabilă!

Pachetul de elemente oferit de atelierul german este realizat dintr-un amestec din fibră de sticlă și Dura-Flex, ușor de vopsit și ieftin de fabricat. Modificările sunt compatibile pentru orice Duster produs începând cu 2018, inclusiv facelift-ul recent.

 

Potrivit aceleiași surse, kitul include aripi față și spate lărgite, care se extind la barele de protecție față și spate. Există, de asemenea, o fustă, praguri laterale noi, un difuzor spate care conține două țevi mari de eșapament (care nu sunt incluse în pachet), precum și un spoiler spate opțional.

Prior Design a publicat imagini cu modificările aduse și acceptă deja comenzi pentru acest kit.

În această înfățișare, bodykit-ul este combinat cu o suspensie extrem de coborâtă și un nou set de roți cu diametru mare, iar frânele sunt mai mari, cu etriere vopsite în roșu și o roll-cage în interior, îmbunătățind și mai mult aspectul mașinii.

Sursă foto: PROMOTOR

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3