930×122 CAPRA 5

aventură

Model inedit de Dacia Duster!

Model inedit de Dacia Duster!

Citiți și: Dacia Duster, supusă unor teste extreme!

Un dealer german a adus câteva modificări Daciei Duster cu scopul de a o face și mai capabilă în teren, anunță Promotor.ro.

SUV-ul de la Mioveni dispune de anvelope agresive, bare metalice de protecție și alte modificări specifice.

Citiți și: Argeș. Imagini spion cu noul Dacia Duster

Dealerul german Carpoint, pe care îl știm pentru Daciile Duster pe care le modifică cu diferite jante și culori stridente, a decis să schimbe puțin abordarea. De această dată, avem de-a face cu o Dacia Duster ușor modificată pentru ieșirile în natură.

Model inedit de Dacia Duster!

La exterior, mașina a primit un colant de camuflaj negru, protecții metalice pentru bara frontală și pentru praguri, dar și un portbagaj montat pe plafon, pe care este montată o roată de rezervă. Vorbind despre roți, mașina a primit un set de jante din tablă echipate cu anvelope agresive de teren.

Lista de dotări include scaune încălzite, sistemul de infotainment Media Nav, camere Multi View, climatizare automată, oglinzi electrice și 4 geamuri cu acționare electrică. Este un Duster bine echipat, dar merită oare suma de 30.990 de euro cu TVA pe care dealerul o cere?

Detalii, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Pantea Gheorghe spune:

    la dotările menționate în articol și prețul specificat și eu aș cumpăra o Dacia Duster,mai ales dacă ar avea o motorizare așa cum trebuie la un autoturism de clasa pe care o are!( Adică la o echipare cu un motor diesel,minim 2000cm ,sau se poate alege o motorizare hibridă care să dea un cuplu motor la care nu mai stau să dau detalii petru că toți cei care „cunoaște” știu ce vreau să spun)!!!!🙄

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90