930×122 CAPRA 5

ion georgescu

Au apărut imaginile video cu evenimentul șocant în care primarul Georgescu a fost agresat

Update, 13.02.2022, ora 11.50

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

ePitești.ro a intrat în posesia imaginilor video din seara în care primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a fost agresat în propriul birou de la Primărie. Iată imaginile:

 

Citiți și: Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

Știrea inițială, 12.02.2022

Aşa cum ePiteşti v-a informat, în cursul zilei trecute un bărbat de 55 de ani din  localitatea Mărăcineni, Argeș –  a fost reținut de polițiști, după ce l-a agresat pe primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu (subiectul, pe larg, AICI).

Agresorul este Stelică Crăciun, un controversat om de afaceri din Argeş. Acesta nu este la prima „vizită” în arestul Poliţiei, el fiind reţinut şi în urmă cu aproximativ un an şi jumătate,  acuzat de şantaj.

Astăzi, edilul de la Mioveni a făcut declaraţii în exclusivitate pentru ePiteşti, în legătură cu faptele petrecute.

Din declaraţiile primarului, ar fi fost vorba despre două persoane. Una dintre acestea fiind Stelică Crăciun (foto).

 

Ion Georgescu:Nu înţeleg adversitatea dânsului vizavi de persoana mea. În ultimii 6-7-8 ani nu ne-am intersectat în nicio problemă, nicăieri. El îmi reproşează şi mă apostrofa vizavi de comisarul Mihalcea.

Sper să nu se mai întâmple şi sper că şi instituţiile statului, cel puţin în cazul Stelică Crăciun care, din prezentările media din ultimii câţiva ani de zile, este un infractor.  Am văzut că nicio autoritate a statului incriminate de el, nimeni nu a dat niciun comunicat, niciodată.

Să înţeleg că oamenii ăia pe care îi incrimenează el, că sunt şefi de Parchete, că sunt şefi Inspectorat, sunt vinovaţi? Nu au dat niciodată un comunicat!

Eu am văzut în declaraţia lui de azi noapte că, în ultimii 5 ani, mi-a făcut 20 de sesizări. Eram eu Ministru de Interne ca să-l ţin pe Mihalcea la Mioveni? Am eu vreo componentă în care, la nivelul judeţului Argeş, să iau eu decizii? Credeţi că dacă mă prindea cu ceva Mihalcea mă lăsa în pace?

ePiteşti: V-aţi speriat în momentul în care a intrat peste dvs.?

Ion Georgescu:M-am speriat foarte rău. Să vină 2 oameni beţi (ăsta mi-a fost norocul, că erau foarte foarte beţi) peste mine, cred că aveau peste 1 la mie, şi recalcitranţi, îţi dai seama că te sperii. Sunt bine, din fericire.

Vă daţi seama că nu am stat să dea el în mine, m-am eschivat. Nu a dat cât a putut. Ancheta este în desfăşurare.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Ionel spune:

    Ce cauta primarul vineri seara la orele 21 in birou?
    De unde stiau aia ca este acolo?
    Daca nu erau asteptati cum a fost posibil sa intre fara confirmare pana in birou?
    De ce nu a solicitat primarul imediat politistilor locali sa fie condusi afara si daca ar fi refuzat de ce nu a chemat Politia Nationala?
    Nu suntem toti prosti. Georgescu i-a chemat la negocieri si lucrurile au degenerat pentru ca nu s-au inteles la bani.
    Vad ca nimeni din presa nu pune intrebari. Dar nicio grija! Varsa el Stelica! 😁

  • Om spune:

    Asa e boss! N-o sa spuna el ce cauta. Dar noi stim, pentru ca ce sa vezi: smenarii sunt usor de citit! Noi nu plercam dupa fenta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90