New Profesional Consult 930 x 122

descinderi mascati

AFACERIST ARGEŞEAN, LUAT PE SUS DE MASCAŢI ŞI DUS ÎN AREST!

În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Micești.

Citiți și: Argeş: Percheziţii cu mascaţi, suspecţi „săltaţi” din aşternuturi

Este vorba despre Stelian „Stelică” Crăciun, cunoscut pentru numeroasele sale afaceri controversate din imobiliare.

Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie a.c., cel în cauză ar fi amenințat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viața politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relație de rudenie, aflată în funcție de demnitate publică.

Citiți și: Argeş: „Caracatiţă” de traficanţi periculoşi, în plasa Poliţiei şi a DIICOT

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Micești și Mărăcineni., în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

După efectuarea perchezițiilor, Stelică Crăciun a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441