930×122 CAPRA 5

descinderi mascati

AFACERIST ARGEŞEAN, LUAT PE SUS DE MASCAŢI ŞI DUS ÎN AREST!

În ziua de 20 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și au reținut un bărbat de 53 de ani, din Micești.

Citiți și: Acuzații deosebit de grave! Poliția Economică, descinderi!

Este vorba despre Stelian „Stelică” Crăciun, cunoscut pentru numeroasele sale afaceri controversate din imobiliare.

Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie a.c., cel în cauză ar fi amenințat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viața politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relație de rudenie, aflată în funcție de demnitate publică.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Săltați de mascați! Ce au găsit autoritățile

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza comunelor Micești și Mărăcineni., în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

După efectuarea perchezițiilor, Stelică Crăciun a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în cursul nopții, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3