Donaris 930 x 122

descinderi mascati

Descinderi cu mascaţi. Sedii comerciale şi locuinţe din Argeş, „răscolite” de oamenii legii

Descinderi cu mascaţi. Sedii comerciale şi locuinţe din Argeş, „răscolite” de oamenii legii. La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș au pătruns în sediile unor societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane, într-un dosar penal privind documente susceptibile a fi false, care au fost folosite pentru ridicarea popririi asupra conturilor bancare ale unor firme.

Citiți și: Argeş: Percheziţii cu mascaţi, suspecţi „săltaţi” din aşternuturi

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au pus în executare 4 mandate de percheziție, pe raza judeţului Argeş şi a municipiului Bucureşti, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada mai 2016- iunie 2018, doi reprezentanți legali ai unor societăți comerciale, care aveau instituită măsura popririi pe conturile societăților, ar fi prezentat la unitățile bancare mai multe documente, aparent emise de către administrația financiară și de către un executor judecătoresc, conform cărora respectivele măsuri de proprire ar fi fost ridicate.

Citiți și: Argeş: „Caracatiţă” de traficanţi periculoşi, în plasa Poliţiei şi a DIICOT

În urma prezentării acestor documente, trei din cele patru unități bancare la care au fost prezentate respectivele documente ar fi eliberat sume de bani din conturile proprite, rezultând un prejudiciu de peste 1.300.000 de lei.

După încheierea perchezițiilor, 4 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441