Donaris 930 x 122

descinderi mascati

Poliţia, încă un „tun” în Piteşti, la domiciliul unui traficant de droguri

Poliţia, încă un tun în Piteşti, la domiciliul unui traficant de droguri.

Citiți și: Descinderi peste descinderi. Mascaţii din Piteşti la domiciliile proxenenţilor

A treia acţiune importantă a Poliţiei, după mega descinderile la nivel naţional şi percheziţiile la proxeneţi, aparţine BCCO Piteşti. Mascaţii au descins astăzi la domiciliul unui piteştean, suspectat de trafic cu droguri de mare risc.

„Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuează o percheziţie domiciliară, în municipiul Piteşti, într-o cauză în care se efectuează cercetări, faţă de o persoană bănuită, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Citiți și: Descinderi ale mascaţilor la evazionişti cu sedii în Argeş

În fapt s-a reţinut că, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de mare risc, respectiv cocaină și amfetamină, în municipiul Pitești și Câmpulung, potențialilor consumatori interesați, deplasându-se la aceștia adeseori cu o autospecială taxi, în diverse locaţii din municipiile amintite anterior.

De asemenea, de cele mai multe ori, persoana bănuită ar fi comercializat ilegal stupefiantele și la sediul unei spălătorii auto, pe care ar fi administrat-o în fapt.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, va fi condusă, în vederea audierii, o persoană”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441