New Profesional Consult 930 x 122

ambulanta arges

Video: Angajați ai Serviciului de Ambulanță Argeș, luați pe sus de mascați

În cursul zilei de azi, polițiștii criminaliști, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au desfășurat 9 percheziții domiciliare, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals în declarații.

Citiți și: Maximă urgență în Prundu, la un magazin vestit! Persoane în pericol!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2018 – 2020, angajații unei instituții publice, împreună cu reprezentanți ai unor societăți comerciale din domeniul reparațiilor auto, ar fi obținut foloase materiale din decontarea de operațiuni nereale, în cadrul procesului de reparație și întreținere al autoturismelor din parcul auto al instituției, prin încheierea unor contracte de achiziţie publică.

Este vorba despre angajați ai Serviciului de Ambulanță Argeș.

Citiți și: Argeș. Percheziții la o primărie importantă. Acuzații grave!

 

 

4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90