NOR CURIER 930X122

descinderi mascati

Video: Percheziţii ale „mascaţilor” din Piteşti la traficanţi de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Acuzații deosebit de grave! Poliția Economică, descinderi!

„În dimineaţa de 27 ianuarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în localităţile Piteşti, Budeasa și Băbana, la locuinţele a trei persoane, bănuite de trafic de substanțe cu efect psihoactiv.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, din septembrie 2021 și până în prezent, o femeie și doi bărbați ar fi comercializat, în județul Argeș, substanțe cu efect psihoactiv.

Citiți și: Percheziții în Argeș. Săltați de mascați! Ce au găsit autoritățile

 

 

În urma percheziţiilor, au fost ridicate: aproximativ 270 de grame de substanță pulverulentă, albă, ustensile de preparare și porționare a drogurilor, trei cântare electronice de precizie, materiale pirotehnice interzise la deținere, telefoane mobile, cartele telefonice, mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, aproximativ 2.300 de euro și 2.900 de lei.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La acțiune au participat şi jandarmii argeşeni”, precizează IPJ Argeş într-un comunicat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3