930X122 MAIA

bacalaureat 2018

BACALAUREAT CU HAPPY END. PRIMELE REACŢII DUPĂ REZULTATE

Bacalaureat cu happy end. Primele reacții după rezultate. Am fost astăzi la colegiile „Ion C. Brătianu” și „Zinca Golescu” din Pitești pentru a surprinde reacţiile la cald ale elevilor după aflarea rezultatelor de la Bacalaureat. Am stat de vorbă cu doi tineri fericiți, care au obținut rezultate foarte bune.

Citiți și: Echipele de robotică de la „Zinca Golescu”, din nou la înălțime!

Absolventă a Colegiului Naţional ,,Ion C. Brătianu”, Laura Oprișan a obținut note mari la Bacalaureat: la matematică 9,30, la limba și literatura română 10, iar la chimie 9,60. ,,Nu m-am aşteptat la astfel de note!”, ne-a declarat Laura Oprișan.

Ştefan Lazăr, absolvent al profilului matematică-informatică al Colegiului Național „Zinca Golescu”, a fost notat cu 10 la matematică, 9,60 la informatică şi 8,35 la română.

Citiți și: Succes răsunător pentru elevii de la ”Zinca Golescu”! Au urcat din nou pe podium!

,,Sincer, la română am avut cele mai mari emoţii. Am început destul de prost, am avut o greşeală şi a trebuit să rescriu lucrarea, dar până la urmă am dus-o până la capăt.”, ne-a spus Ștefan Lazăr.

Amintim că, înaintea contestațiilor, în județul Argeș la Bacalaureat s-au înregistrat doar 6 medii de 10. Procentul de promovare a depășit 67% (subiectul pe larg și rezultatele complete, AICI).

Candidații nemulţumiţi de rezultate pot face contestaţie astăzi, până la ora 16. Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi date publicității luni, 9 iulie 2018.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3