930×122 CAPRA 5

colegiul zinca golescu

Succes răsunător pentru elevii de la ”Zinca Golescu”! Au urcat din nou pe podium!

Un nou succes important într-o competiție de robotică pentru echipa TehnoZ Lightning Bolts a Colegiului Național ”Zinca Golescu” Pitești.

Citiți și: Echipele de robotică de la „Zinca Golescu”, din nou la înălțime!

Echipa ”TehnoZ Lightning Bolts” a Colegiului Național „Zinca Golescu” Pitești a participat la Competiția națională de robotică FIRST LEGO LEAGUE CHALLENGE 2023 România, unde a obținut Premiul al III-lea la proiectul de inovare.

Citiți și: Cum arată Sala Polivalentă acum și cine va fi manager

În această calitate, echipajul format din nouă elevi și două cadre didactice coordonatoare, va participa la etapa internațională a competiției First Lego League Challenge Asia Pacific Open Championship, care se va desfășura în Australia, la Sydney, în această vară.

Ne reamintim cu mare satisfacție că această echipă a participat și la SESI FIRST Internațional Open, Campionatul Mondial de Robotică, organizat în Rio de Janeiro, Brazilia, în perioada 05 – 07 august 2022.

Pentru echipa”TehnoZ Lightning Bolts”, această competiție înseamnă recunoașterea efortului depus, a talentului și inteligenței dovedite, dar și reprezentarea cu mândrie a României și a Colegiului Național ”Zinca Golescu” în lume.

Rezultatul de astăzi plasează juniorii din echipa de robotică alături de echipa ”TEHNOZ” a Colegiului Național ”Zinca Golescu” Pitești care a ocupat prima poziție în competiția BRD FIRST Tech Challenge Romania și care va reprezenta România la Campionatul Mondial din Houston Texas (18 – 22 aprilie 2023).

Componența echipei:

Elevi: Colțan Rareș, Rizea Maria, Lucan Ioana, Manda Evelina, Matei Toma, Grecu Ștefan, Ocroteală Alexandra, Tudoran Ionuț, Neacșu Alexandru.

Mentori: prof. Ghiordunescu Grațiela, prof. Luță Daniela

„Felicitări echipă! Felicitări elevilor și profesorilor capabili de această performanță!

Suntem mândri de rezultatele voastre și vă mulțumim că ați ales să ne dăruiți bucuria victoriei și de această data!”, este mesajul transmis de directorul colegiului Zinca Golescu, Silvia Marinescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90