930X122 MAIA

”TEHNO Z”

Spectacol inedit dedicat echipei de robotică a Colegiului ”Zinca Golescu” – TehnoZ

Spectacol oferit de elevi și profesori ai Colegiului Național „Zinca Golescu”, dedicat echipei de robotică TehnoZ!

Citiți și: Echipele de robotică de la „Zinca Golescu”, din nou la înălțime!

Vineri, 17 martie, la Filarmonica Pitești, va avea loc un spectacol inedit, susținut de către elevi și profesori de la Colegiul Național „Zinca Golescu” și dedicat echipei de robotică a colegiului – TehnoZ – care va participa la Campionatul Mondial de Robotică FIRST Tech Challenge!

Citiți și: Premii în valoare de 21.000 de lei pentru echipa de robotică a Colegiului ”Zinca Golescu”

Calificați la prestigioasa competiție internațională, ce va avea loc în Statele Unite ale Americii, Houston, Texas, în perioada 18 – 22 aprilie 2023, membrii echipei de robotică sunt promotorii liceului, dar și ai orașului în care s-au format – Piteștiul!

Organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național „Zinca Golescu”, spectacolul se va desfășura în intervalul orar 12:00 – 14:00, pe scena Filarmonicii din Pitești, și va include, pe lângă diversele momente artistice prezentate de liceeni și profesori, o reprezentație din partea echipei TehnoZ.

Biletele se pot achiziționa la intrare, cu prețul de 15 lei, urmând ca banii strânși din vânzare să sprijine călătoria echipei TehnoZ, în cadrul competiției din Houston.

Cei care doresc să susțină potențialul acestor elevi sunt invitați să se bucure de talentul și energia liceenilor de la prestigiosul colegiu piteștean!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3