Donaris 930 x 122

colegiul zinca golescu

CINE N-AR VREA UN AȘA „PSIHOLOG”? ÎNVAȚĂ LA „ZINCA GOLESCU”.

Ambiţioasă, luptătoare, sociabilă și glumeaţă, aşa se descrie în câteva cuvinte Laura Elena Niţulescu, elevă în ultimul an la Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Pentru că îi place să zâmbească şi să-și vadă semenii fericiţi, eleva, în vârstă de 18 ani, contribuie la starea de bine a oamenilor. „Eu sunt un fel de psiholog. Diferite persoane mă caută fie cu numele lor, fie sub anonimat, pentru diverse sfaturi. Ajut pe oricine, nu contează numele, pe Facebook, pe blog, chiar şi când sunt în oraş cu prietenele mele vine câte cineva şi mă roagă să îi acord 5-10 minute pentru că are o problemă. Sunt cunoscută pentru sfaturile pe care le dau.”, ne spune Laura. Probleme în relaţia de cuplu, cu părinţii, cu prietenii sau probleme de comportament, pe toate încearcă să le rezolve: „După o singură analiză le spun cam 70% despre ei. Am citit câteva cărţi de psihologie, mă mai uit şi la filme de profil, dar a contribuit şi experienţa mea de viaţă. Știu cât de greu mi-a fost mie abandonată fiind de prieteni.”

Deși foarte frumoasă, câștigând, de altfel, și un premiu de Miss Popularitate în anul 2010, Laura nu este interesată de concursuri de frumuseţe sau de modelling. Preferă să meargă pe un alt drum: „Vreau să devin medic”. Laura Elena Nițulescu are şi alte pasiuni, nu doar psihologia: „Desenul este o altă formă de a „mă elibera”. Desenez lucruri pe care realitatea nu le poate reda, desenez ce simt.” Frumoasa piteşteancă este pasionată şi de fotografie. În liceu a câştigat locul 1 la un concurs de gen, pe o temă de astronomie. (Foto: Facebook Laura Elena Niţulescu)

Citiți și: Oficial. Decizie de ultim moment: Elevii de la „Zinca” intră în online!

Eco moto 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • D spune:

    O fata minunata din toate pct de vedere, un articol foarte bun, felicitari Raisa, astept cu nerabdare alt articol despre ea !

  • Eu spune:

    Cine o fi scris coment-ul anterior ? Cumva Raisa ? :)) Belea.. Ce faci mai Raisa, te lauzi singura ? :))

  • Georgian Florian spune:

    M-a omorat comentariul tau „eu” :)))) Dar totusi, ce face aceasta fata ? Ok, am inteles ca poate da sfaturi, dar haideti sa nu exageram, nu cred ca atunci cand esti cu prietenii in oras vine cineva sa-ti ceara parerea…Si ok, am inteles ca acest articol trebuie sa o „afirme” :)) dar ce face practic aceasta fata ? Psihologie nu stie, doar a citit niste carti si a vizionat cateva filme, pun pariu ca e fan „Lie to me”, si iti dai seama ce experienta de viata are la 18 ani =)).E cunoscuta pentru sfaturile ei, dar eu nu am auzit de ea. A castigat premiul Miss Popularitate, din cate imi aduc eu aminte, acest premiu nu e unul de frumusete, pana si numele o spune.In concluzie, don’soara Raisa, in loc sa iti lauzi singura articolele, mai bine ne-ai da ceva bun de citit, fete dezbracate, scandaluri, batai, ca doar astea sunt la cautare, nu?

    • M&M spune:

      Georigan Florian,o cunosc personal si nu este nimic exagerat,tipa chiar se pricepe la sfaturi si e foarte simpatica,iti aduce buna dispozitie.te sfatuiesc sa o contactezi si sa stai putin de vorba cu ea,vei ramane uimit de cat adevar graieste si cat ajutor iti poate oferii.gandeste-te ca cel mai bun prieten al meu era intr-o pasa proasta,taiatul venelor era pasiunea lui si se gandea la sinucidere,aceasta miss l-a ajutat foarte mult.daca pt tine articole bune inseamna fete dezbracate si scandaluri cred ca ai o problemuta.Laura chiar merita o mica reclama desi multe persoane o cunosc si pentru frumusetea ei

  • Georgian Florian spune:

    Domn’ moderator, sper sa nu moderati de tot comentariul meu … numai cat am stat sa-l scriu 😀 p’asta puteti sa-l stergeti

  • andreeadeea74@yahoo.com spune:

    Cea mai buna verisoara a mea♥cea mai frumoasa♥si cea mai talentata♥loveee ♥

  • Madalina Preda spune:

    parerea mea e ca grav sa ceri sfaturi unei pustoaice,sunt medici,doctori in medicina care se abtin in a da sfaturi tocmai pentru ca e o actiune ce necesita foarte multe cunostinte atat culturale.cat si de viata…cu atat mai putin o fatuca sa fie de notorietate ca”sfatuitoare”…probabil are ceva intelepciune,o nota de de detasare si o viziune obiectiva,,insa a incerca sa te afirmi ca fiind asa solicitata,jignesti adevaratii profesionisti…si daca o amica de 14 ani te intreaba cum sa-i faca ochi dulci unui coleg,iar tu o indrumi,nu inseamna ca esti mare psihholog,domnisoara…probabil habar n-ai ce e ala proces cognitiv…ce simpplu…eu propun sa se desfiinteze scolile! sa vedem toti astia care muncim ani de zile si nu avem indrazneala de a ni se spune”psihologi””cautati”….sa vedem toti filme!:)))))))

  • Alexandra S spune:

    d-soara e crticata prea dur. vrea sa devina medic, a spus ca este un fel de psiholog, este „psiholog” pt cei apropiati de varsta ei, o judecati prea tare. una din cateva fete care nu aspira la modeling,bani,sex, masini si voi o criticati, jalnic. mi se pare dragut ce face fata asta, poate chiar a ajutat oameni de varsta ei

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90