EcoMoto 930×122

bar

Bar din Piteşti, închis de jandarmi!

În cursul zilei de ieri, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, în urma cărora au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.800 de lei.

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Pe timpul verificărilor, jandarmii au depistat o societate comercială din municipiul Pitești care funcționa cu barul deschis, fapt pentru care au procedat la sancționarea contravențională a administratorului cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Mai mult, conform Legii 55/2020, jandarmii au aplicat măsura complementară de a suspenda activitatea societății comerciale pentru o perioadă de 30 de zile și sigilarea sediului în care operatorul economic funcționa.

„Conform ultimei Hotărâri de Guvern activitatea barurilor, cluburilor și discotecilor este interzisă. Ultima modificare a Legii 55/2020 ne permite și nouă să dispunem sancțiunea complementară de a suspenda activitatea societăților comerciale care încalcă legea”, ne-a precizat IJJ Argeş.

Citiți și: Patronul unui bar, amendat după ce a fost prins cu clienți în local

„Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, a mai transmis Jandarmeria Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3