930 x122 grota rece

permise

BĂTAIE DE JOC! PUȘI PE DRUMURI LA PERMISE, ÎN ARGEȘ

Bătaie de joc! Puși pe drumuri la Permise, în Argeș. Este de notorietate că șoferii întâmpină probleme la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș (subiectul pe larg, AICI)

Citiți și: Vestea zilei despre permisele auto!

Ca și cum așteptarea nu ar fi de ajuns, instituția, din cauza indiferenței sau a incompetenței celor care o administrează, își bate joc de oameni.

Este impresia cu care a rămas un piteștean după ce ieri, 28 mai 2018 (a doua zi de Rusalii), s-a prezentat la Serviciul de Permise Auto din Pitești, în baza programării online pe care și-o făcuse în luna februarie a acestui an pe site-ul Prefecturii.

Citiți și: Decizie importantă privind permisele de conducere!

Deși zi de sărbătoare legală, nelucrătoare potrivit Codului Muncii, pentru data de 28 mai s-a putut face programare online pentru preschimbarea permisului de conducere.

Cu programarea făcută, piteșteanul s-a prezentat ieri la sediul instituției. A găsit, însă, închis, așa că s-a întors astăzi. Un funcționar al Serviciului, de la ghișeul 8, le-ar fi spus atât lui, cât și celorlați șoferi care avuseseră programare pentru data de 28 mai să… aștepte, ”poate nu se prezintă alți oameni.”

”Am așteptat două ore. Nu am putut rezolva și voi merge la București. Dacă știau că nu se lucrează, de ce s-au mai putut face programări?”, reclamă piteșteanul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3