Donaris 930 x 122

alexandru nagy

ACTOR DIN “MOON HOTEL KABUL”, LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Actor din Moon Hotel Kabul, la Cinema „București”. Sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la ora 18, la Cinematograful „București” va rula un film românesc de ultimă oră, „Moon Hotel Kabul”, regizat de Anca Damian.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

În rolurile principale: Florin Piersic Jr., Ofelia Popii, Adrian Titieni, Alexandru Nagy, Rodica Negrea, Richard Bovnoczki, Cristina Florea, Ilona Brezoianu, și Dorina Chiriac.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul, o coproducție România-Franța, i-a adus Ancăi Damian premiul pentru cel mai bun regizor la ediţia din 2018 a Festivalului Internaţional de Film de la Varşovia.

„Moon Hotel Kabul” ridică întrebări despre adevăr, dragoste și prețul pe care decidem să-l plătim pentru ele. Ivan Semciuc, jucat de Florin Piersic Jr., este jurnalist de investigație. Cinic, el combină abil adevărul și ficțiunea în reportajele sale.

Apoi vine o zi când i se întâmplă ceva care-i afectează viața: la sfârșitul unei misiuni în Kabul, are o partidă de sex fără obligații cu Ioana, traducătoarea. Evenimentul este aparent lipsit de sens, dar a doua zi, înapoi la București, Ivan află că Ioana a murit, găsită cu venele tăiate. Rutina de nezdruncinat a veții sale personale intră într-o revoluție profundă, pe măsură ce Ioana îl bântuie moartă, mai prezentă și mai mult decât a făcut-o în timpul vieții.

Cu această ocazie, pe scena Cinematografului „București” va urca pentru o sesiune Q&A cu publicul piteștean actorul Alexandru Nagy (în film, Mitu).

Prețul unui bilet la „Moon Hotel Kabul” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 20 ianuarie, tot de la ora 18, ținând cont de interesul publicului, va fi redifuzat filmul „Moromeții 2”. Regia îi aparține lui Stere Gulea, în rolurile principale jucând Iosif Paștina, Horațiu Mălăele, Dana Dogaru, Răzvan Vasilescu, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Andi Vasluianu și Ion Caramitru.

Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3