EcoMoto 930×122

alice t.

„ALICE T.”, DRAMA UNEI ADOLESCENTE LA CINEMA „BUCUREŞTI”

„Alice T.”, drama unei adolescente la Cinema ,,Bucureşti”. În weekend-ul 17-18 noiembrie 2018, la Cinematograful ,,Bucureşti” din Pitești vor rula filmele „Femeie în război” și „Alice T.”

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 18, va fi difuzat filmul „Femeie în război”, în regia lui Benedikt Erlingsson. În rolurile principale: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada și Jörundur Ragnarsson.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul, islandez, lansat în cinematografele din România luna trecută, spune povestea unei femei de 50 de ani, Halla, care declară război deschis industriei aluminiului după ce constată cum exploatările metalului desfigurează Islanda. Situația se complică și se schimbă neașteptat când în viața ei apare un micuț orfan. Prețul unui bilet este de 8 lei.

Duminică, 18 noiembrie, tot de la ora 18, puteţi viziona filmul românesc „Alice T.”, în regia lui Radu Muntean. În rolurile principale: Ela Ionescu, Bogdan Dumitrache, Teodor Corban, Șerban Pavlu, Maria Popistașu, Cristine Hambaseanu și Andra Guți.

Recent lansat în cinematografele din România (pe 9 noiembrie 2018), filmul spune povestea unei adolescente de aproape 17 ani, Alice Tarpan (interpretată cu mare talent de Andra Guţi), care are o viață complicată.

În ciuda anturajului, este însingurată. Nu este vorba doar de problemele de la şcoală, ca elevă mereu răzvrătită, sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, ci mai ales de faptul că mama ei adoptivă, Bogdana (rol interpretat de actrița Mihaela Sîrbu), a aflat de toate acestea și încearcă să îi fie alături. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90