930X122 MAIA

bebe cotimanis

BEBE COTIMANIS VINE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Bebe Cotimanis vine la Cinema „București”. Sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 18, la Cinematograful „București” din centrul Piteștiului va fi proiectat filmul „Balerina” (titlul original: „Girl”). Regia îi aparține lui Lukas Dhont, în rolurile principale jucând Victor Polster, Arieh Worthalter și Oliver Bodart.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Filmul spune povestea Larei, o tânără de 15 ani cu o voință puternică și complet dedicată visului de a deveni balerină. Cu sprijinul tatălui ei, se aruncă într-o căutare a absolutului la o școală nouă. Frustrările de adolescentă ale Larei și nerăbdarea ei sunt amplificate pe măsură ce realizează că trupul său nu se mulează atât de ușor pe disciplina strictă a baletului, deoarece a fost născută băiat.

Prețul unui bilet la „Balerina” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Duminică, 17 februarie, tot de la ora 18, va fi proiectat filmul românesc „Coborâm la prima”. Regia este semnată de Tedy Necula, care, la cei 29 de ani ai săi, își face debutul în lungmetraj. Rolurile principale sunt interpretate de Victoria Cociaş, Cezar Grumăzescu, Iulian Burciu, Constantin Cotimanis şi Dana Porlogea.

Acțiunea are loc în dimineața de după incendiul din clubul „Colectiv, într-un tren de metrou care se blochează între stații. Altfel fiecare cu drumul său, într-o asemenea situație călătorii încep să interacționeze. Suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm că avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru.

La finalul călătoriei, la următoarea stație, fiecare iese modificat în felul său. Suntem unii lângă alții în lume, așa cum suntem și într-un vagon de metrou.

Filmul îi va face și pe cei mai puțin impresionabili dintre noi să verse o lacrimă la monologul personajului interpretat de Constantin Cotimanis (părintele), raisonneur-ului filmului.

Bebe Cotimanis va veni la Cinema „București” pentru o sesiune Q&A (Questions and answers – Întrebări și răspunsuri) cu publicul piteștean.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90