930×122 CUMPANA 5

cinema bucurești

CINEMA “BUCUREȘTI” VĂ INVITĂ LA “RĂZBOIUL REGELUI”

Sâmbătă, 8 februarie 2020, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Mizerabilii”. Regia îi aparține lui Ladj Ly, în rolurile principale jucând Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djibril Zonga și Issa Perica.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Filmul prezintă povestea lui Stephane, proaspăt mutat din Cherbourg, cel care se alătură brigăzii anti-criminalitate din Montfermeil, un cartier problematic din suburbiile Parisului, locul în care se petrece, de altfel, și acțiunea romanului “Mizerabilii” al lui Victor Hugo.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Fâcând echipă cu Chris și Gwada, colegii săi mult mai experimentați, Stephane descoperă rapid tensiunile dintre diferitele bande care domină cartierul. Când o operațiune de arestare scapă de sub control, o dronă filmează toate mișcările pe care le fac polițiștii.

„Mizerabilii” a avut premiera în România pe 24 ianuarie 2020.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 9 februarie, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat „Războiul Regelui”.

Filmul va rula în Pitești în cadrul unui turneu național inițiat de producătorul executiv John M. Florescu și de postul de televiziune History.

„Războiul Regelui” este ultima dintre marile povești ale celui de Al Doilea Război Mondial dezvăluită de ultimul șef de stat din acele vremuri încă în viață la data realizării documentarului: Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Vizionarea este gratuită pentru public, accesul în sală urmând să se facă pe baza locurilor rezervate pe https://www.facebook.com/MariaInimaRomâniei/ sau pe https://eventbook.ro/film/bilete-războiul-regelui-pitesti.

John Florescu, producător executiv, și Dan Drăghicescu, producător asociat, vor veni cu această ocazie la Cinematograful „București” pentru a prezenta publicului documentarul și pentru a participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA