New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

COMEDIE “CUTREMURĂTOARE” LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Comedie “cutremurătoare” la Cinema “București”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful “București” din Pitești va rula filmul românesc „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil. În rolurile principale: Maria Obretin, Teodor Corban și Laurențiu Bănescu (click pe imagine pentru mărire):

Veți putea urmări povestea unui tânăr actor care pendulează între un rol complicat dintr-un spectacol de „musical”, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedește a fi reapariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Tony-actorul, soția sa instabilă psihic, tatăl hedonist și frumoasa iubită a acestuia evoluează împreună într-un „cadril” tragi-comic, în așteptarea unui dezastru seismic și a unei premiere teatrale, unde, cel puțin în intenții, „toată lumea râde, cântă și dansează”.

Prețul unui bilet de intrare la film este de 6 lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90