930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

COMEDIE FANTASTICĂ: ȘI DACĂ DUMNEZEU AR FI FEMEIE?!

Comedie fantastică: Și dacă Dumnezeu ar fi femeie?! În weekend-ul care urmează, 7-8 iulie 2018, la cinematograful ,,Bucureşti” din centrul Piteştiului veţi putea viziona „Testamentul nou-nouț” și „Un pas în urma serafimilor”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 18, va rula filmul „Le tout nouveau testament” („Testamentul nou-nouț”), în regia lui Jaco Van Dormael.

„Dumnezeu există. Locuiește la Bruxelles. E odios cu soția și fiica lui. S-a vorbit mult de fiul lui, dar foarte puțin de fiica sa. Fiica lui sunt eu. Mă numesc Ea și am 10 ani. Ca să mă răzbun, le-am trimis tuturor oamenilor din lume, prin SMS, data la care vor muri.”, este precizat în descrierea filmului.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul este o comedie absurdă despre viață, moarte şi destin. Despre un Dumnezeu care ne dă totul pe tavă, un Dumnezeu lipsit de compasiune pentru umanitatea creată chiar de el, care ne servește legi implacabile și ciudate în același timp (legile lui Murphy).

Dumnezeu, interpretat excelent de Benoit Poelvoorde (foto 1), va fi confruntat cu propriile sale legi în timpul călătoriei lui pe Pământ.

După filmul „Mr. Nobody”, regizorul Jaco Van Dormael propune publicului această comedie fantastică, stranie, absurdă și o temă de reflecție: Şi dacă Dumnezeu ar fi femeie?!

În afară de Benoit Poelvoorde, în rolurile principale îi puteţi (re)vedea și pe Catherine Deneuve și Pili Groyne. Preţul unui bilet este de 8 lei.

Duminică, 8 iulie, de asemenea de la ora 18, cinematograful ,,Bucureşti” prezintă un nou film românesc: „Un pas în urma serafimilor”, în regia lui Daniel Sandu.

Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și care intră într-un seminar teologic ortodox. Încearcă să se adapteze mediului, dar își dă seama că sistemul este corupt și abuziv. El și alți trei colegi sunt etichetați de Consiliul școlii drept elevi-problemă.

Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar. Prețul unui bilet este de 6 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90