930X122 MAIA

cinema bucurești

COMEDIE ROMANTICĂ LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Comedie romantică la Cinema „București”. Sâmbătă, 20 aprilie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” din centrul Piteștiului va fi proiectat filmul „Frații Sisters” (titlul original: „The Sisters Brothers”), care va avea premiera în România chiar weekend-ul următor.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Regia îi aparține lui Jacques Audiard, în rolurile principale jucând Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Rutger Hauer, John C. Reilly și Carol Kane.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Acțiunea filmului se petrece în Statele Unite ale Americii, în anul 1850, și urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm (interpretat de Jake Gyllenhaal), care este urmărit prin Deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii: Eli (John C. Reilly) și Charlie Sisters (Joaquin Phoenix). Scenariul filmului are la bază romanul cu același nume al lui Patrick DeWitt.

Prețul unui bilet la „Sister Brothers” este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 aprilie, tot de la ora 18, la același cinematograf va fi difuzat filmul românesc „Minte-mă frumos în Centrul Vechi!”. Regia este semnată de Iura Luncaşu, după un scenariu al lui Adrian Lustig. Rolurile principale sunt interpretate de Sorin Miron, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru și Aida Economu.

Comedia romantică „Minte-mă frumos în Centrul Vechi!” este povestea a cinci tineri actori care pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi al Capitalei.

„Doru, Dora, Lucy, Alecu și Freddy alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora și Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de… păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulțumește cu Lucy. Lucy se mulțumește cu toți, dar Freddy… Chiar: pe cine iubește Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei…

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon! Noroc cu Toni, care, deși au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu și-a pierdut talentul de hacker. Și cum Oana, soția lui, și-a pus în minte să-i nășească pe Dora și Doru, Toni mai lovește o dată…”, este scurta descriere făcută filmului.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3