EcoMoto 930×122

cinema bucurești

COMEDIE SPUMOASĂ LA CINEMA „BUCUREŞTI”

Comedie spumoasă la Cinema ,,Bucureşti”. „Tată de profesie” și „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” sunt filmele care vor rula în weekend-ul 13-14 octombrie 2018 la Cinematograful ,,Bucureşti”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 18, va fi difuzat filmul „Tată de profesie” (titlul original: „Daddy Cool”), în regia lui Maxime Govare. În rolurile principale: Vincent Elbaz, Laurence Arn, Jean François Cayrey și Grégory Fitoussi.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul este o comedie spumoasă. La 40 de ani, Adrien dă dovadă de atâta imaturitate încât iubita lui, Maude, se gândeşte serios să-l părăsească. Ea are 35 de ani şi visează la o familie. Ca să-şi recâştige mare iubire a vieţii, Adrien se hotărăşte să deschidă o creşă la domiciliu chiar în viitorul fost apartament conjugal. Este începutul unei improbabile experienţe educative. Prețul unui bilet este de 8 lei.

Duminică, 14 octombrie, de la aceeași oră, 18, va rula filmul românesc „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, apărut acum 10 zile pe marile ecrane. Regia îi aparține lui Radu Jude, în rolurile principale jucând Ioana Iacob, Alexandru Dabija și Alex Bogdan.

Filmul lui Jude vorbeşte despre masacrarea populaţiei evreieşti din Odesa de către trupele române în cel de Al Doilea Război Mondial.

„Titlul este un citat, de aceea e pus între ghilimele. Fraza a fost rostită în Consiliul de Miniștri în vara lui 1941 de către domnul profesor Mihai Antonescu. Deși nu este o invitație la dialog, fraza angajează în mod direct viitorul, așa că am hotărât să îi oferim domnului profesor un răspuns, unul cinematografic. Un «arc peste timp», cum ar veni”, spune regizorul Radu Jude. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90