New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

DUMINICĂ INEDITĂ LA CINEMA „BUCUREŞTI”. VEZI PROGRAMUL!

Duminică inedită la Cinema ,,Bucureşti”. Vezi programul! Duminică, 28 octombrie 2018, la Cinematograful „București” din centrul Piteştiului, vor fi difuzate filmele „Banii sunt bani” și „Lemonade”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Astfel, duminică, 28 octombrie, de la ora 16, va rula filmul „Banii sunt bani” (titlul original: „Money’s money”), intrat luna trecută în cinematografele din România. Regia îi aparține lui Géla Babluani, în rolurile principale fiind Vincent Rottiers și George Babluani.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul spune povestea a trei tineri care, ca să scape de problemele financiare, fură o valiză de bani a unui bărbat înstărit din Le Harvre. Ce nu ştiu ei este că tocmai au jefuit un politician corupt şi că banii din valiză provin din afaceri criminale. Şi curând vor vedea că ceea ce părea o catapultă spre o viaţă mai bună se poate uşor transforma într-un adevărat dezastru. Prețul unui bilet este de 8 lei.

Tot duminică, dar de la ora 18, veţi putea viziona producţia „Lemonade”, ce se lansează în România la 26 octombrie. Regia îi aparține Ioanei Uricaru, în rolurile principale fiind Malina Manovici, Dylan Smith, Steve Bacic, Milan Hurduc, Ruxandra Maniu și Víctor Gómez.

„Lemonade”, lungmetrajul de debut al Ioanei Uricaru, a fost distins cu premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film de la Sarajevo 2018. Filmul spune povestea Marei, în vârstă de 30 de ani, care se   stabilește în Statele Unite împreună cu Dragoș, fiul ei de nouă ani, după ce s-a căsătorit cu americanul Daniel. Filmul narează mai multe întâlniri pe care eroina le are pe parcursul a câteva zile și în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-și permit să plătească prețul. La acest film, prețul unui bilet este de 6 lei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3