Donaris 930 x 122

cinema bucurești

FILM ANTOLOGIC LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Film antologic la Cinema „București”. Duminică, 1 septembrie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi difuzat filmul „Doctor Jivago”. Regia îi aparține lui David Lean, în rolurile principale jucând Omar Sharif și Julie Christie.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Un cineast inegalabil, un roman fascinant și un film de referință! Regizorul David Lean ne oferă o ecranizare impresionantă a celestului roman omonim de Boris Pasternak despre drama a doi îndrăgostiți din timpul Războiului Civil Rus.

Imaginile memorabile abundă în acest film: revoluția de pe străzi, incursiunea infanteriei în „No Man’s Land”, trenul care merge prin Urali sau casa înconjurată de gheață.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Omar Sharif îl interpretează pe Dr. Jivago, iar Julie Christie pe Lara, femeia care devine muza, iubita și rațiunea lui de a trăi. Va reuși iubirea lor născută într-un moment de crepuscul să supraviețuiască tumultului acelor vremuri?

Cu o coloană sonoră emoționantă, compusă de Maurice Jarre (care a primit una dintre cele cinci nominalizari ale filmului la Premiile Academiei) și beneficiind de prestații actoricești impresionante, „Doctor Jivago” este o adevărată minune a celei de-a șaptea arte.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achizionate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3