Donaris 930 x 122

cinema bucurești

FILM CU MARE SUCCES LA PUBLIC, REDIFUZAT LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Film cu mare succes la public, redifuzat la Cinema „București”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful „București” din centrul Piteștiului va fi redifuzat, la cererea publicului, filmul românesc „Maria, Regina României”. Regia îi aparține lui Alexis Sweet Cahill, în rolurile principale jucând Roxana Lupu, Daniel Plier și Adrian Titieni.

Este un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale, care are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. În film vedem o Românie devastată de Primul Război Mondial. Într-o Românie măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este pe muchie de cuțit.

Citiți și: Pitești. E gratis!

În primăvara anului 1919, Regina Maria pleacă la Conferința de Pace de la Paris să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare.

Prețul unui bilet este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90