930×122 CUMPANA 5

cinema bucurești

FILM DE COLECȚIE CU ELVIS PRESLEY LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat celebrul film american „Iubește-mă tandru” („Love me tender”). Regia îi aparține lui Robert D. Webb.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Elvis Presley și-a făcut debutul în lumea filmului în drama „Iubește-mă tandru”, peliculă care are ca perioadă de desfășurare Războiul Civil. Cu toate că era deja foarte popular, el nu este personajul principal al filmului, această onoare revenindu-le lui Richard Egan și Debra Paget.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Povestea are în centru trei frați (Egan, William Campbell și James Drury), care fură un stat de plată al Armatei Unionale, pentru a-l preda celei Confederale. Ironia este că între timp războiul s-a terminat, iar actul lor e considerat acum unul ilegal. În loc să returneze banii, cei trei îi împart frățește.

La întoarcerea acasă, Egan descoperă că iubita sa (Debra Paget) s-a căsătorit cu Elvis, fratele mai mic al lui Egan. Ostilitatea atinge punctul culminant în momentul în care ceilalți frați – îngrijorați că Egan intenționează să returneze banii obtinuți în mod fraudulos – conspiră să îl întoarcă pe Elvis împotriva lui Egan.

Pelicula este garnisită cu o mulțime de momente în care Elvis Presley interpretează celebrele sale cântece.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 12 ianuarie 2020, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi redifuzat, la cererea publicului, filmul românesc „Maria, Regina României”. Regia îi aparține lui Alexis Sweet Cahill, în rolurile principale jucând Roxana Lupu, Daniel Plier și Adrian Titieni.

Prețul unui bilet este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

Donaris 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90