EcoMoto 930×122

cinema bucurești

FILM DE MARE SUCCES AZI LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Film de mare succes azi la Cinema „București”. Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” din centrul Piteștiului va fi proiectat din nou, la cererea publicului, filmul „Bohemian Rhapsody”. Regia este semnată de Dexter Fletcher și Bryan Singer, în rolurile principale jucând Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander și Gwilym Lee.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

„Bohemian Rhapsody” (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii sale și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul urmărește ascensiunea trupei prin melodiile sale iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control și reuniunea triumfătoare a membrilor trupei în ajunul concertului „Live Aid”, acolo unde Mercury, care se confrunta cu o boală amenințătoare, va conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, Queen a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”.

Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale, la vârsta de 45 de ani.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90