930×122 POSADA 5

cinema bucurești

FILM DE SUCCES INTERNAȚIONAL LA CINEMA ”BUCUREȘTI”

Film de succes internațional la Cinema ”București”. Sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Joacă-te cu focul!” (titlul original: „Joueurs”), care a avut premiera la Cannes în 2018. Regia este semnată de Marie Monge, în rolurile principale jucând Tahar Rahim și Stacy Martin.

Citiți și: „Colectiv”, documentarul cu cele mai multe distincții, în premieră, la Cinematograful „București”

Filmul spune povestea Ellei, a cărei viață se schimbă radical după ce îl întâlnește pe Abel. În mrejele acestei iubiri enigmatice, tânăra descoperă Parisul subteran, cosmopolit, al jocurilor de noroc, unde domnesc adrenalina și banii. Începută dintr-un pariu, relația lor se va transforma curând într-o pasiune devorantă.

Citiți și: „Dama de cupă” și „Cei care plătesc cu viațaʼ” – filmele acestui week-end la Cinematograful „București”

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 23 iunie 2019, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul românesc „America, venim!” Regia îi aparține lui Răzvan Săvescu, rolurile principale fiind interpretate de Gheorghe Ifrim, Adrian Văncică, Mihai Călin, Tania Popa și Ion Sapdaru.

Plecați tocmai din micul oraș Târgoviște, cinci actori, regizorul, un băiețel și ursul său imens de pluș traversează oceanul pentru a susține un spectacol în New York.

Nu totul merge conform planului și actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român și stabilit în SUA de ceva vreme, care le promite un turneu de amploare. Iau problemele lor sfârșit sau doar încep?

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90