930×122 CAPRA 5

andrei ujică

FILM DOCUMENTAR ROMÂNESC AZI LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Film documentar românesc azi la Cinema „București”. La Cinematograful „București” veți putea viziona diseară, de la ora 18, filmul românesc „Autobiografia lui Ceaușescu”.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Data proiecției nu este una întâmplătoare, filmul fiind difuzat chiar de ziua de naștere a fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu.

Regia poartă semnătura lui Andrei Ujică.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul este unul documentar, realizat exclusiv din imagini de arhivă obținute de la TVR și de la Arhiva Națională de Filme, și prezintă și scena judecării soților Ceaușescu, de pe 25 decembrie ’89. Au fost incluse în documentar și imagini inedite, tăiate la cenzură, căutate și selectate de Titus Muntean.

Pentru realizarea documentarului au fost vizionate peste o mie de ore de înregistrări.

Prețul unui bilet la „Autobiografia lui Ceaușescu” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90