Donaris 930 x 122

cinema bucurești

FILME DE EXCEPȚIE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Filme de excepție la Cinema „București” . Sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă  „București” va fi proiectat filmul brazilian „Profesorul de vioară”. Regia e semnată de  Sérgio Machado, rolurile principale fiind interpretate de Lázaro Ramos, Sandra Corveloni și Kaique de Jesus.

Citiți și: Pitești. Surpriză la Centrul Multifuncțional

Filmul este inspirat din povestea reală a Institutului Baccarelli, unul dintre cele mai de success proiecte de incluziune socială din Brazilia, inițiat în anul 1996.

Citiți și: Pitești. Invitație la cinema: Lungmetraj istoric ce va ține publicul ,,cu sufletul la gură”

După ce pierde un post în prestigioasa orchestră simfonică din Sao Paolo, Laerte, un violonist talentat, se întreţine financiar dându-le lecţii de muzică adolescenţilor dintr-o şcoală publică din Heliopolis, cea mai mare favelă din Brazilia. Calea sa este plină de obstacole, dar puterea muzicii şi prietenia care se înfiripă între profesor şi elevii săi vor deschide uşi într-o nouă lume.

Prețul unui bilet la „Profesorul de vioară” este de 8 lei, cu reduceri de 75% pentru elevi și de 50% pentru studenți și pensionari.

Duminică, 12 mai, tot de la ora 18, la același cinematograf va fi difuzat filmul românesc „Doar cu buletinul la Paris”. Regia îi aparține lui Șerban Marinescu, în rolurile principale jucând Dorel Vișan, Mircea Diaconu și Răzvan Vasilescu.

Regizorul piteștean al filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloșii” și „Cei care plătesc cu viața” vă propune o altă producție despre România actuală, despre resemnare, speranță și haz de necaz. Șerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societății românești, țesută în jurul unui profesor modest de limba franceză, care toata viața a visat să vadă Parisul. Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, iar oamenii onești constată că „am ajuns la mâna mitocanilor”. Suntem nevoiți întotdeauna „s-o luăm de la capăt”!

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 75% pentru elevi și de 50% pentru studenți și pensionari.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3