New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

FILMELE SĂPTĂMÂNII LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Filmele săptămânii la Cinema “București”. Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul „Fantomele lui Ismael”, în regia lui Arnaud Desplechin. În rolurile principale: Mathieu Amalric, Marion Cotillard și Charlotte Gainsbourg.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

„Fantomele lui Ismael” (dramă, romantic, thriller) este filmul fantomelor iubirilor trecute care se-ntorc de nicăieri după mulți ani. Înainte de începerea filmărilor pentru noul său lungmetraj, viața unui cineast este dată peste cap de reapariția unei iubiri pierdute. După mai bine de 21 de ani, Carlotta revine în viața celui care o crezuse dispărută pentru totdeauna.

Întoarcerea fostei iubiri îl găsește pe Ismael într-o relație cu Sylvia, încercând să-și refacă viața, în timp ce lucrează la un nou film pe care îl regizează. O producție în care și viața personajului său pare să o ia razna!

Citiți și: Pitești. E gratis!

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 16 decembrie, tot de la ora 18, la Cinema „București” veți putea viziona „Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii”, în regia lui Cătălin Mitulescu. În rolurile principale: Dorotheea Petre și Timotei Duma.

Acțiunea se petrece în București, în 1989. Eva, de 17 ani, fratele ei mai mic, Lalilu, de 7 ani, și părinții lor locuiesc într-un cartier al Capitalei. Eva este pentru prima dată îndrăgostită. Viața Evei se schimbă, însă, în ziua în care ea și Alexandru sparg în școală, din greșeală, bustul lui Ceaușescu. Sunt prinși și li se cere să își facă autocritica în fața adunării școlare. Obligat de tatăl său, Alexandru se umilește și scapă.

Eva refuză, este exmatriculată și transferată la o școală profesională de la periferia orașului. Îl părăsește pe Alexandru și, împreună cu Andrei, pune la cale un plan să fugă din România. Vor să treacă Dunărea înot. Martor al plecării celor doi, Lalilu ia decizia vieții lui.

Un film despre cum un puști de 7 ani ne-a scăpat de Ceaușescu, iar o adolescentă de 17 ani și-a putut hotărî viitorul, o tragi-comedie cu nuanțe de absurd și sublim.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3